Home »

Companie

Scurta prezentare - Unior Tepid

      

Infiintata inca din anul 2000, firma Unior Tepid este o societate mixta cu capital majoritar romanesc, specializata in distributia sculelor de mana profesionale, destinate segmentului industrial.

Unior Tepid este fondatorul Centrului National de Scule si detinatorul unui program generalist complet de scule de mana. De asemenea, compania este unic importator si distribuitor exclusiv in Romania al unor programe si producatori de top international, printre care: Unior, Irwin, Diager, Metallurgica Minotti, Insize, Wilpu, Pilana, Eklind, Elbe, EDMA, Stayer, Bipico, ASW, Wekador, Irega, Boa, Lenox, Metrie, Nexus, Cobit, Bohrcraft, Wellershaus, Kudos, Pinie, Ozat, BMS, Samedia, Fantacci, Onci si USH.


Compania noastra datoreaza succesul unei echipe dinamice, tinere si complet dedicate omogenizarii si promovarii programelor UNIOR TEPID. Pe langa toate acestea, elementul care mentine pozitia fruntasa a firmei provine din complexitatea si profesionalismul programului central de scule – UNIOR, care se afla intr-un proces permanent de imbunatatire si innoire constanta, asigurand modernitatea si eficienta in ceea ce priveste tehnologia, designul, noile produse, procesele de fabricare, etichetarea, asamblarea pana la generalizarea codurilor de bare. Cel mai mic pret raportat la scule din aceeasi clasa valorica sta, de asemenea, la baza perpetuarii acestui program pe piata romaneasca.


                               

  •