Home »

Programe

Programele nostre

UNIOR

Unior se numără  printre principalii reprezentanți ai industriei de prelucrare a metalelor din lume. Compania își dezvoltă succesul cu sinergii excelente și trei segmente de producție (Instrumente de mână, piese de forjare și Sinter și mașini speciale) care oferă companiei un portofoliu echilibrat de activități.

Viziteaza

METALMINOTTI

Infiintata in anul 1924 METALURGICA MINOTTI este unul dintre principalii producatori de scule antiscanteie, nemagnetice si rezistente la coroziune, realizate din aliaj propriu MZW si CuBe, recomandat pentru toate zonele de risc exploziv conform directivelor ATEX.
Viziteaza

DIAGER

Diager este mai presus de toate un producator independent. Acest privilegiu ii permite companiei sa ramana autonoma de la proiectare pana la productia industriala. Cu peste 60 de ani de experienta si investitii constante, DIAGER s-a dezvoltat, devenind un producator european de top pentru burghie de zidarie.
Viziteaza

EKLIND

EKLIND este recunoscut ca fiind Nr. 1 la nivel mondial in productia de chei locas hexagonal in mm si inch: gama completa si profesionala de produse utilizand oteluri speciale de inalta calitate, adaptate filozofiei pragmatice americane.

Viziteaza

GRAVUREM

Gravurem este un program de poansoane adresat pietei industriale. Compania germana produce poansoane durificate la unul sau la ambele capete cu caracter continuu sau punctiform, pe dreptunghi sau pe cerc, pentru oteluri normale sau cu rezistenta la rupere foarte mare.
Viziteaza

PORT-BAG

PORT-BAG este un program specializat in productia de cutii si organizatoare din plastic. Productia integrata - atat matritele pentru injectat masa plastica, precum si produsele finite - asigura calitatea si design-ul deosebit, precum si posibilitatea de a oferi solutii personalizate cu executie conform schitelor clientului.
Viziteaza

WILPU

WILPU este o companie specializata in dezvoltarea si productia de panze taietoare, panze fierastrau vertical, carote, panze sabie, panze fierastrau, fierastraie manuale, fiind considerat cel mai mare producator de consumabile de profil din Germania si unul dintre cei mai importanti la nivel mondial.
Viziteaza

COBIT

COBIT este un program specializat pe biti si pe accesoriile care deriva din acestia. Producatorul s-a impus pe piata prin dezvoltarea permanenta de noi produse cu design, eficienta si calitate industriala. Toate produsele sunt fabricate pe utilaje moderne si indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate.
Viziteaza

BIPICO

BIPICO este un program de panze de fierastrau, panze bimetal, panze continue de dimensiuni standard si solicitate de catre client, recomandate pentru toate tipurile de materiale feroase si neferoase, aliaje, materiale compozite / sintetice, stratificate, placi aglomerate si lemn, cu performante inalte de taiere.
Viziteaza

TOME FETEIRA

Compania producatoare de pile Tome Feteira a fost fondata in 1856 de catre Joaquim Tomé Fèteira si a cunoscut o dezvoltare rapida, devenind un producator modern si diversificat, cu un nume recunoscut la nivel mondial in fabricarea produselor profesionale de inalta calitate.
Viziteaza

OZAT

De peste 40 de ani, OZAT fabrică instrumente și piese recunoscute în peste 60 de țări din întreaga lume pentru calitatea și fiabilitatea ridicată. OZAT ofera chei de soc de o buna calitate, scule pneumatice, accesorii si piese de schimb pentru sculele pneumatice, oferind o gama completa de capete tubulare de impact si produse conexe.
Viziteaza

AB TOKOS

AB TOKOS este un program de scule pentru constructii. Fabricile Tokos au doua linii de productie: scule de mana pentru constructii si scule de mana pentru gradinarit. Marca TOKOS este un simbol al calitatii pentru clienti, sculele fiind rezistente si fiabile.

Viziteaza

KAPPA BY JAR

KAPPA este un producator de nivele profesionale cu si fara magnet, recunoscut pentru diverse tehnologii patentate (ex. sudarea bulei pe nivele cu ajutorul ultrasunetelor), fapt care pozitioneaza KAPPA in topul mondial al producatorilor din domeniu.
Viziteaza

PINIE

Inca de la infiintarea sa, in 2000, compania Pinie Lubna, Ltd. s-a concentrat pe productia si vanzarea brandului Pinie® de scule din lemn pentru tamplarie. Brandul impreuna cu tehnologia de fabricare si materia prima au fost achizitionate in anul 2000 de la compania Pinie Čistá, Ltd.
Viziteaza

INSIZE

INSIZE este un furnizor dedicat de instrumente de masurare. Pentru a putea acoperi cererea pe piata mondiala, a creat o retea de distributie INSIZE la nivel global, astfel incat utilizatorul sa beneficieze de produse profesionale si de suport tehnic.

Viziteaza

WELLERSHAUS

WELLERSHAUS este un program german de panze de fierastrau, panze bimetal, panze continue de dimensiuni standard si solicitate de catre client, recomandate pentru toate tipurile de materiale feroase (oteluri) si neferoase, aliaje, materiale compozite / sintetice, stratificate, placi aglomerate si lemn, cu performante inalte de taiere.
Viziteaza

BOHRCRAFT

BOHRCRAFT a fost fondat în 1975, avand deja 50 de ani de tradiție familială în fabricarea de burghie. Este un program german cu o gama extinsa de accesorii de gaurire, taiere si fixare pentru specialisti. Marea varietate a gamei este rezultatul a peste 50 de ani de experienta.
Viziteaza

STAYER

Stayer este un producator de surubelnite electrice, masini de gaurit electrice cu si fara acumulator, ciocane electropneumatice, polizoare unghiulare, fierastraie electrice, utilaje pentru constructii, masini prelucrarea lemnului. Producatorul ofera o gama foarte variata de accesorii si consumabile.
Viziteaza

ABSINA

ABSINA dezvolta si face proiectarea produselor in Germania si le produce pe piata mondiala. Oferim produse inovatoare pentru uz profesional si industrial si pentru conexiuni cu surub. Simplificarea aplicatiilor, dezvoltarea si fabricarea instrumentelor de cea mai buna calitate, precum si vanzarile la nivel mondial a produselor noastre este scopul nostru, obiectivul si tinta.
Viziteaza

BOA

BOA este un program de scule speciale, protejate, de conceptie proprie: burghie pentru portelan, carote, panze diamantate pentru materiale dure, nivele triunghiulare masive, fierastraie pentru locuri inguste, greu accesibile, chei cu curea cu peste 1000 de aplicatii - atat pentru uz casnic, cat si industrial.

Viziteaza

BMS

De peste 30 de ani, BMS este un lider industrial in proiectarea, dezvoltarea sifabricarea de chei dinamometrice. Programul BMS cuprinde chei dinamometrice electronice, surubelnite digitale, testere electronice de cuplu, traductoarede cuplu, chei de torsiune, multiplicatori de cuplu si accesorii.
Viziteaza

TIVOLY

Proiectant si producator de scule de taiere si accesorii pentru scule electrice si masini-unelte, TIVOLY ofera o gama larga de produse, de la cele de bricolaj, pana la cele profesionale si industriale. Tivoly este un grup industrial care are ca misiune proiectarea, productia si comercializarea instrumentelor de taiere.
Viziteaza

FANTACCI

Fantacci Industrie SRL este producator de scule pentru prelucrarea lemnului cu renume mondial. In portofoliul acestuia se regasesc atat scule standard, cat si scule speciale, freze placate CMS, dar si cu placute amovibile, avand o traditie de peste 50 de ani.
Viziteaza

FREUD

Lider in industria prelucrarii lemnului de peste 50 de ani. Performantele de top ale frezelor cu coada marca Freud sunt rezultatul a doi factori: calitatea inalta si durata de viata. Compania Freud utilizeaza in procesul de productie cele mai bune materii prime, utilizand cele mai noi si sofisticate procese de productie.
Viziteaza
 1 2 »