Home »

Programe

Programele nostre

FIRST

Infiintata in anii ’60, FIRST a fost intodeauna o referinta constanta in Italia si in alte tari, pentru toti consumatorii care cauta scule fiabile si de inalta calitate. O preferinta obtinuta prin imbinarea experientei artizanale cu utilizarea celei mai moderne tehnologii industriale.

Viziteaza

PILANA METAL

Pilana este un program de scule de mana si panze de fierastrau, panze bimetal, panze continue, de dimensiuni standard sau solicitate de client. Pentru ca productia sa fie foarte precisa sunt folosite cele mai moderne tehnologii: LASER, polizoare CNC, unelte de aschiere CNC, ascutitori CNC, cuptoare automate si alte dispozitive automate si semiautomate.
Viziteaza

PILANA

Pilana este un program de scule de mana si panze de fierastrau, panze bimetal, panze continue, de dimensiuni standard sau solicitate de client. Pentru ca productia sa fie foarte precisa sunt folosite cele mai moderne tehnologii: LASER, polizoare CNC, unelte de aschiere CNC, ascutitori CNC, cuptoare automate si alte dispozitive automate si semiautomate.

Viziteaza

USH

USH are o experiență metalurgică puternică și de la început USH s-a specializat în fabricarea de unelte pentru „scule electrice”. Unul dintre cei mai importanti producatori de biti si accesorii din Europa, ofera o gama larga de produse, precum biti, surubelnite, prelungitoare magnetice, elemente antrenare biti, extractoare pentru suruburi rupte, burghie, etc.
Viziteaza

IREGA

Irega este un producator specializat in fabricarea cheilor reglabile. Cheia Irega este principala referinta pe piata cheilor reglabile de calitate industriala. Datorita specializarii, Irega ofera o gama larga de chei reglabile pentru toate tipurile de profes. producand cele mai bune chei reglabile de pe piata internationala.
Viziteaza

NEXUS

Producator german de extractoare si prese, NEXUS ofera o gama completa de extractoare mecanice si hidraulice de largi dimensiuni, cu variate capacitati si stiluri. Sunt realizate in conformitate cu standarde de calitate industriala. Testarea extractoarelor si preselor Nexus a dovedit durabilitate si performanta.
Viziteaza

ASW

ASW este un producator eficient si flexibil, cu aproape 30 de ani de experienta in domeniul productiei de capete tubulare de impact si o gama larga de inovatii. Domenii de utilizare: automotive, energie eoliana, industria navala, petro-chimica, constructii industriale si civile, etc.
Viziteaza

WEKADOR

In cei peste 40 de ani de la infiintare, Wekador a dezvoltat continuu productia de biti si accesorii de cea mai buna calitate, atat pentru utilizatorii casnici, cat si pentru cei industriali.

Viziteaza

EDMA

Inca din 1937, compania EDMA fabrica scule de mana pentru constructori profesionisti: scule pentru gips-carton, unelte pentru zidarie, scule montajpodele si acoperisuri, scule prelucrare tabla etc.

Viziteaza

METRIE

Metrie este o companie de productie si comercializare integral ceha, recunoscuta in Cehia si pe piata europeana. De aproape 100 de ani, pune accent pe imbunatatirea calitatii si pe inovatie, pentru satisfacerea clientilor din domeniul constructiilor, firmelor de publicitate, utilizatorilor casnici si profesionali.
Viziteaza

JOSEF HAUNSTETTER

Firma Josef Haunstetter Sägenfabrik a fost infiintata in anul 1916. Cei 100 de ani de experienta in producerea fierastraielor de mana, precum si a panzelor de bomfaier si traforaj au facut cunoscuta marca Haunstetter peste tot in lume.
Viziteaza

KUDOS

KUDOS este un producator profesional de scule hidraulice: clesti hidraulici de taiat, clesti hidraulici de sertizat si pompe hidraulice. Produsele au fost dezvoltate cu ajutorul celor mai moderne tehnologii americane si europene,
Viziteaza

AMPCO

Programul AMPCO Safety isi are obarsia in AMPCO METAL GRUP/ American Metal Product Company, avand locatiile principale în SUA, Franta, Olanda, Elveția. Este liderul mondial în scule antiexplozie din anul 1922, oferind cea mai largă gamă de produse.
Viziteaza

CARLTSO

Cu o experienta de peste 50 de ani in fabricatia sculelor antiexplozie, Carltsoe Safety Tools are o  oferta cvasicompleta de scule antiexplozie cu garantie pe viata, acopera peste 3000 de produse fabricate din ambele aliaje: Aluminiu-Bronz si Beriliu-Cupru.
Viziteaza

TOVARNA KOS

Compania din Tovarna Kos din Srpov a fost infiintata in 1881 de catre Heinrich Kieffer. In acest sens, a devenit un pionier al productiei industriale de unelte agricole din Europa. Peste 135 de ani de experienta si traditie in acest mestesug au dus la cresterea calitatii si rezistentei produselor.
Viziteaza

NORBAR

Norbar este dedicat proiectării, dezvoltării și producției echipamentelor de strângere și măsurare a cuplului. Reprezinta specialistul mondial in cupluri de moment, cu una din cele mai mari si moderne fabrici, dedicata exclusiv in designul, dezvoltarea si productia de scule dinamometrice si pentru masurare a cuplului.

Viziteaza

PLASTICA PANARO

Plastica Panaro a inceput sa functioneze in 1962, producand cutii de tacamuri intr-un atelier mic din centrul orasului Marano. Compania a extins apoi gama de produse si a intrat pe piata de cutii pentru scule, cutii ambalare, accesorii ecvestre si termoformare.
Viziteaza

HEPCO & BECKER

HEPCO&BECKER este cunoscut pentru productia proprie de genti ABS compartimentate special pentru toate structurile celor mai uzuale truse de scule: ELECTRONIST, ELECTRICIAN, ELECTROMECANIC, ECHIPAMENTE DE INTERVENTIE RAPIDA.
Viziteaza

FRIEDRICH

Numele de familie Friedrich are o bogată moștenire împletită în țesătura și istoria orașului San Antonio. De la berlina Buckhorn la parcul sălbatic Friedrich, la grădina zoologică San Antonio, la aerul condiționat Friedrich; inovația, ingeniozitatea și filantropia lui Friedrichs și-au pus amprenta asupra acestui mare oraș și peste o sută de ani mai târziu, moștenirea lor continuă.

Viziteaza
 « 1 2